Een kleurrijke herfst begint in Cuijk
Get Adobe Flash player

Route naar de kermis:

Met de auto:

.

Komt u via de A-73 vanuit de richting Venlo: 

Neem dan afslag 4. Ga aan het einde van de afslag linksaf de Beersebaan op richting Cuijk. Na twee stoplichten komt u bij een grote rotonde, neem de tweede afslag rechts, u komt daarna opnieuw bij een rotonde, hier neemt u wederom de tweede afslag rechts, vervolgens gaat u onder twee viaducten door voordat u bij een derde rotonde komt. Neem nu de eerste afslag rechts richting het centrum van Cuijk. U rijdt nu de Sint Annastraat in. Neem nu de derde straat rechts, u gaat dan de Wilhelminastraat in, en sla dan direct linksaf, u rijdt nu een parkeerplaats op. LET OP! Op deze parkeerplaats is de parkeerschijf verplicht van 8:00 tot 18:00 uur!! En er zijn grote werkzaamheden ivm de nieuwbouw van de ALDI. Na het parkeren van de auto loopt u richting het centrum. via twee zebrapaden komt u in het winkelcentrum De Maasburg. U loopt door het winkelcentrum, vervolgens komt u op het Louis Jansenplein. Ga nu voor Cafetaria Plaza de Korte Molenstraat in. Aan het einde van deze straat gaat u rechtsaf en u loopt zo de kermis op.

Komt u over de A-73 uit de richting van Nijmegen:

Neem ook dan afslag 4. Aan het einde slaat u linksaf richting Cuijk. Volg daarna de beschrijving hierboven.

Komt u over de N-321 uit de richting van Grave/Wijchen/Schaijk/Oss:

Volg dan de borden richting Cuijk. U komt na drie stoplichten op de grote rotonde. Volg daarna de beschrijving hierboven.

Komt u uit de richting Gennep en of Boxmeer: 

Volg dan ook hier de borden richting Cuijk. Draai niet de Maasboulevard op want deze is afgesloten voor alle verkeer. Als u Cuijk binnenkomt rijden komt u bij een eerste rotonde. Neem hier de tweede afslag rechts en volg de Hapsebaan. U komt nu bij een tweede rotonde, neem hier de eerste straat rechts. U rijdt nu de Jan van Cuijkstraat in. Blijf deze volgen richting het centrum. U komt in het centrum bij het Louis Jansenplein aan uw rechterkant, ga na het plein de derde staat linksaf, en direct weer linksaf. u rijdt dan een parkeerplaats op. Dit is dezelfde parkeerplaats als hierboven beschreven. Volg daarna dezelfde beschreven looproute.

Komt u uit de richting van Middelaar en Mook

Neem het veer over de Maas, sla als u van de pont afrijdt rechtsaf, u rijdt nu de dijk op. Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf. Neem vervolgens de eerste weg links. U komt op een rotonde en daar neemt u de derde afslag. U rijdt vervolgens de Sint Annastraat in. volg dan de hierboven staande aanwijzingen.

Komt u met de Bus of met de trein:

Vanaf het station NS (Arriva) loopt u richting het centrum van Cuijk de Stationsstraat in. Na ongeveer 400 meter lopen ziet u aan uw linkerkant het gemeentehuis en het Louis Jansenplein. U steekt de Jan van Cuijkstraat over en u loopt rechtdoor de Korte Molenstraat in. Deze blijft u volgen tot het einde van deze weg. U slaat rechtsaf de Grotestraat in en u loopt ter hoogte van de Schouwburg zo de kermis op. Loopafstand is ongeveer 1 kilometer en het is 10 a 15 minuten lopen.

Gebruikt u een navigatiesysteem:

Kunt u het beste Wilhelminastraat 3 ingeven. Tegenover dit adres is de oprit naar de hierboven beschreven parkeerplaats.

Ik hoop u met de routebeschrijvingen van dienst te zijn geweest en dat we u in Cuijk mogen begroeten op de Kermis.

Ik wens u veel kermisplezier in Cuijk!!